• Feb
  16

  Time: 10:00 ч.

  Location: ВУЗФ

  На 16 февруари 2014, неделя от 10:00 ч., ще отворим вратите си за всички, които искат да разберат как протича един изпитен ден при нас.

  Ще ви уверим, че изпитът е източник на знание!

  Нашите студенти ще презентират своите анализи на силните и слабите страни на иновативни бизнес модели в различни български и международни компании.

  И най-важното, те ще получат ценна обратна връзка от фасилитарора и останалите студенти!

  Студентите в сегашния випуск са експерти и мениджъри в средни и големи компании, стартиращи предприемачи и собственици на малък бизнес , както и „пресни” бакалаври.  А това, което ги обединява е техният стремеж за:

  • надграждане на знания и умения,
  • търсене на начини за реализиране на техните идеи,
  • обмяна на опит със съмишленици,
  • новостите в бизнеса,
  • практичност в обучението.

  Определено има какво да се научи от тях!

  Untitled3Светлан Станоев е основател и старши фасилитатор в The Business Institute. Съавтор и съосновател на магистърската програма. Бил е консултант по преструктуриране на бизнеси в KPMG, финансов директор на Орбител, и изпълнителен директор на инвестиционен фонд “Серес”. Автор на бизнес инструмента “Мандала на бизнес идеята” – модел за оценка на нови и иновативни бизнес идеи, получил признание и приложение в редица старт-ъп и иновационни инкубатори, утвърдени компании в България и чужбина.

  Моля, запазете своето място безплатно.

  Напомняме, че тече ранният прием на студенти за учебната 2014/2015 година. Ако кандидатствате сега, можете да се възползвате от 30% отстъпка от пълната такса на програмата.

  Вижте как протече предишният Ден на отворените врати!