• May
  18

  Time: 18:45

  Location: betahaus

  INNOVATION TALKS

  Защо създаването на иновации е по-лесно отколкото изглежда? Как и откъде да започнем? Трябва ли иновациите да са самоцел? Какви са видовете иновации и каква е тяхната приложимост в бизнеса и практиката? Защо и в България може? Кои са примерите, които ни вдъхновяват тук и сега?

  Запазете своето място на: www.innotalks7.eventbrite.com 

   Това са част от въпросите, които ще се дискутират в седмото издание на Innovation Talks. To ще се проведе в подкрепа на конкурса „Стипендианти-Иноватори“ на магистърска програма по Иновации, предприемачество и финанси.

  Facebook visualУчастници в дискусията са менторите на конкурса и възпитаници на програматаБорис Колев, сериен предприемач, Росица Пармакова от blizoo и Иван Ненков от Софтуерния университет 

  Запазете своето място на: www.innotalks7.eventbrite.com 

  Дискусията ще се проведе на 18 майсряда, от 19:00ч. в betahaus, ул. Крум Попов Регистрацията за събитието ще се проведе от 18:45 до 19:00 ч.

  Събитието е насочено към професионалистите в бизнес организации, които имат интерес или работят пряко в областта на иновациите; млади хора, ентусиасти, които споделят визията, че иновациите са важни за нашето общо развитие.