• Jun
  23

  Time: 18:00

  Location: Towers Gallery, ул. Лъчезар Станчев 5, Sopharma Business Towers (метростанция „Г.М. Димитров”)

  Систематично мислене при създаване на иновациите. Иновации в Edutainment сектора. Примери.”

   Това са част от въпросите, които ще се дискутират в петото издание на Innovation Talks. To ще се проведе в подкрепа на конкурса „Стипендианти – Иноватори”.

  Участници в дискусията са менторите на конкурса: Хараламби Хараламбиев от Мусала Софт, Анелия Димова от Солвей Соди, Кристина Щерева от Samsung в България. 

  Защо точно тази тема?

  Дълбоко вярваме, че в основата на създаването на иновации стоят систематични подходи и методи на мисленето. Менторите ще докажат тази теза чрез успешните практики, които ползват в техните компании и от личния си опит. 

  От публиката, пък, ще очакваме да сподели своето мнениe, защо не и истории, и лични примери по темата – вярвате ли в тази теза? Защо да, защо не?

  Дискусията ще се проведе на 23 юни, вторник, от 18:30 ч. в Towers Gallery, ул. Лъчезар Станчев 5, Sopharma Business Towers (метростанция „Г.М. Димитров”).  Моля да се регистрирате ТУК.

  Събитието е насочено към професионалистите в бизнес организации, които имат интерес или работят пряко в областта на иновациите; млади хора, ентусиасти, които споделят визията, че иновациите са важни за нашето общо развитие.