• May
  16

  Time: 18:00 ч.

  Location: Mtel Experience Store

  “Иновациите говорят”,“Разговори за иновации” – именно заради тази игра на думи и две нива на смисъла запазихме заглавието на това събитие на английски.

  Защо е важно в България да говорим за иновации?

  Накратко, защото с тях бъдещето ни ще е по-слънчево! Конкретно, защото за икономиката като българската – без петрол, злато и други ценни находища – хората са стратегически ресурс. А едно от най-силните приложения на човешкият ресурс с най-голяма, ценна и скъпо струваща добавена стойност е генерирането на иновации.

  INNOVATION TALKS е поредица събития, организирани от Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси.

  Първото издание предстои на 16 май от 18 ч. в Mtel Experience Store. Запазете своето място – заслужава си!

  На събитието ще представим новостите в магистратурата, заедно с новите компании – партньори.

  Основната част на INNOVATION TALKS е интерактивната дискусия на тема “От къде идват иновациите?”, в която ще участват фасилитатори и гост-говорители от Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси.

  Наистина сме горди с партньорите на програмата! Уникално за България е в една Магистърска програма да има събрани такива организации и професионалисти:

  Dialogues Incubator 

  Това е иновационното звено на известната банка, базирана в Холандия ABN Amro. Неговият Chief Insiration Officer Jaspar Roos ще бъде част от Innovation Talks. Dialogues Incubator ще предостави на Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси ноу-хау, казуси от практиката и гост-говорители.

  Cisco Systems

  Сиско са свързани с Магистърската програма от нейното зачатие. През идващата 2013/2014 г. лично Генералният мениджър на Сиско за Югоизточна Европа – Питър Хайду ще бъде гост-говорител в програмата. Питър е иноватор и предприемач в голямата организация, “баща” на Института за предприемачи на Сиско. Компанията ще участва също и със свое ноу-хау и казуси в областта на иновациите.

  Девин АД

  Девин АД е българска компания, постигнала лидерска позиция на своя пазар. Мениджмънта на компанията има дълбокото осъзнаването, че при “комодитизацията” на бизнеса с бутилирана вода пътят към растеж и развитие  е един – иновации. Изпълнителният директор на компанята – Томас Кренбауер, генерира и развива иновации в целия си професионален живот. Със своя екип прави това и в Девин. Томас ще бъде гост-говорител в Магистърската програма, а Девин ще участва със своя ноу-хау и реални казуси за иновации.

  Тези и други гост-говорители от бизнеса – част от Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси – ще участват в интерактивната дискусия “От къде идват иновациите” по време на събитието INNOVATION TALKS на 16 май от 18 ч. в Mtel Experience Store.

  Запазете своето място. Обещаваме, че си заслужава!