• Mar
  19

  Time: 18:30 ч.

  Location: Голямата зала на Съюз на архитектите в България - гр. София, ул. Кракра 11

  На 19 март 2014 г. предстои третото издание на INNOVATION TALKS – интерактивна дискусия с международно участие, организирана от Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси, което ще бъде на тема

  “Иновации и предприемачество отвъд границите”.

  Събитието е безплатно, но изисква регистрация. Моля използвайте линка по-долу.

  Комбинацията от говорители е любопитна:

  Anick S
  Аник ван Калстър, посланик на Кралство Белгия в България – с необичаен за дипломатическата област новаторски и предприемачески подход, почетен съветник по икономически и социални въпроси в Белгийския кралски двор, рицар на Белгийския кралски орден. Повече.

  dpavlov
  Дилян Павлов, основател и мениджър в Netage Solutions и Commetric, успешно реализиращи се на международни пазари, и с дългосрочни интереси в областта на филмовата режисура. Дилян е и гост-говорител в Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси. Повече.

  Какво е общото между двамата говорители – експерти в съвсем различни области:

  • И двамата систематично постигат резултати “отвъд границите” въз основа на солидни знания, умения и професионална подготовка, съчетани с иновативни разбирания и подход. Единият създава прецедент като организира посещение на краля на Беглия в емигрантски квартал без охрана и медии в подкрепа на социална кауза, а другият – създава продукт, който е сърцето на бизнеса на Goldman Sachs, Citygroup и над 400 инвестиционни фонда в САЩ.
  • И двамата са “експорт мениджъри” – единият на износ на национален имидж, а другият – на продукти и услуги, но и двамата на чужди пазари, на които се изисква иновативен подход и предприемчивост.

  Вижте какво споделят двамата гост-говорилите за иновациите пред economy.bg.

  Модератор на дискусията е Цветелина Тенева, Старши фасилитатор в The Business Institute и Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси.

  Събитието е насочено към:

  • професионалистите в бизнес организации, които имат интерес или работят пряко в областта на иновациите;
  • млади хора, ентусиасти, които споделят визията, че иновациите са важни за нашето общо развитие.

  Третото издание на Innovation Talks ще се проведе на 19 март, сряда, от 18:30 ч. в голямата зала на Съюза на архитектите в България на ул. Кракра 11.

  Събитието е безплатно, но изисква регистрация. Моля, регистрирайте се тук.

  Вижте какво се случи на предишните издания на Innovation Talks:

  Innovation Talks. “Откъде идват иновациите? Innovation Talks. Again. “Иновации и процеси”
  Galery-2013-05-Innovation-talks01 Inno-Nelly-Grozdeva