• Sep
  25

  Time: 18:00 ч.

  Location: Vivacom Art Hall

  Отново организираме събитие на тема иновации – Innovation Talks. Темата този път е “Иновации и процеси: как създаваме иновации, как иновираме в процесите”:

  • Какъв е процеса за създаване на иновация след като вече имаме идея за нея
  • Защо е ценно да иновираме в процесите, в начина по който работи една организация, за разлика от далеч по-популярната иновации в продуктите

  Интерактивната дискусия ще се проведе на 25 септември, сряда, от 18:00 ч. Във Vivacom ArtHall на ул. „Генерал Йосиф В. Гурко“ 4. Рaботни езици на събитието са български и английски. Събитието ще демонстрира “образование без граници” с помощта на Telepresence видео-конферентна връзка, осигурена от ИТ компанията eFellows.

  Запазете своето място за събитието тук.

  Участниците са от компании-партньори и гост-говорители в магистратурата:

  Едуард ван Енгеленбург

  Коуч по иновации, комерсиализация и подобрения на процеси за цяла Европа в световния иновативен лидер 3М (видео-конферентна връзка с Холандия, осигурена от eFellows). Гост-говорител в Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси.

  Светла Несторова

  Изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на ЗАД “Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп”Гост-говорител в Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси.

  Светлан Станоев

  Идеолог и основен преподавател в Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси. Основател и Старши фасилитатор в The Business Institute.

  Модератор на дискусията е Анелия Гроздева, Фасилитатор в The Business Institute, експерт в областта на бизнес развитието, предприемач.

  Интерактивната дискусия “приземява” разговора за модерната дума “иновации”. Представя конкретни примери, разказва реални истории за генериране, развиване и управление на иновации. И най-важното – създава директен диалог между говорители и публика.

  Запазете своето място за събитието тук.