• Mar
  09

  Time: 18:30

  Location: Towers Gallery, Sopharma Towers

  Заповядайте на VIII -то издание на интерактивнта дискусия Business Talks с тема:

   

  Иноватор пионер или иноватор последовател:

  плюсове и минуси за позициониране на българския пазар

   

  Входът е сободен, но изисква регистрация –  местата са ограничени. Регистрирай се тук.

   

  Това издание на Business Talks ще е за бизнес практици с интерес към приложими концепции за иновации в управлението на продуктовото развитие в българска среда.

  Иновациите са популярна и модерна тема. Повечето от примерите, за които знаем са от чужди пазари. Повечето от мислите, които ни минават през главата, когато се сещаме за иновации са свързани с технологични компании, велики идеи или открития. Само това ли е олицетворението на иновациите? Какви са победите и болките когато си иноватор-пионер? А когато си иноватор-последовател? Доколко иноватор-пионер е адекватна за българската среда позиция, а иноватор-последовател?
  Бизнесът говори в лицето на
  Цветослава Кьосева, Vice President Business Development, Projects & Innovations, Methodia. Практик в областта на иновациите от 2005 г., с MBA по иновации (TU Wien). Фасилитатор в The Busines Institute по темата “Практични бизнес иновации”.
  и на гост-говорителите:

  Калина Иванова, Brand manager, Lavena Merchandising,
  Евелина Иванова, Internatonal Market business development manager, Lavena Merchandising
  Двете дами са и казусо-носители в нашата aMBA програма и ще разкажат примери от тяхната практика свързани с планиране и управление на иновациите в продуктовото развитие

  и Делян Лилов, основател, Изпълнителен директор и съдружник в Мусала Софт. Като изпълнителен директор дефинира фирмената стратегия, ръководи операциите и участва в управлението на ключови клиенти.

  Говорим за предимствата и недостатъците да си иноватор пионер или иноватор последовател с Цветелина Тенева, Основател и старши фасилитатор в The Business Institute. Цвети ще е в ролята на модератор и ще се погрижи за това всички вашите мнения и въпроси, свързани с темата да намерят място в интерактивната дискусия.