• Jun
  28

  Time: 18:30

  Location: Kanaal

  Заповядайте на нетуъркинг среща на Магистратура по иновации, предприемачество и финанси на 28 юни, вторник в  Kanaal (гр. София, ул. Мадрид 2). Регистрацията започва от 18 часа.

  Магистърската програма по Иновации, предприемачество и финанси предоставя обучение, основано на реални бизнес казуси, практичен подход на преподаване чрез международна методология и бизнес симулации, лектори от бизнеса и среда от съмишленици.

  Mentors

  Гордеем се с нашите възпитаници, които днес изкачват различни и многобройни професионални и лични върхове.  Каним ви на нашата традиционна алумни среща, за да споделим опит, идеи и контакти между бъдещи и вече завършили програмата студенти.

  С Вичо Димитров ще си говорим за iGreet - първата в света компания за поздравителни картички с добавена реалност. Стартирала е като курсов проект в МИЕФ и  успяла да привлече финансиране от американски инвеститор и акселератора Eleven. На път да навлезе в чужденстранни пазари и да разработи други продукти с тази технология.

  Поли Билоконна ще засегне темата за намирането на баланса между личните и бизнес целите и новостите около личния й проект – PolinaSofia.

  Ще се срещнете и с Маргарит Ралев - основател и главен дизайнер на едно от водещите бранд дизайн студия в България.  Наред с другите предприемчиви начинания, последната година той става съосновател на WiFi.bg - първата рекламна WiFi мрежа в България. Мрежата работи аналогично на Google Adwords, само че с интернет хотспотове. След серия от признания екипът на WiFi.bg получава инвестиция от маркетинг акселератор в Лондон.

  С Георги Чипов пък ще говорим за съчетаването на иновациите и предприемачеството в Smart Hand – протеза, управлявана от био сигнали, и  Arthesis - декоративна обвивка за протези на долните краиници.

  Събитието е безплатно с предварителна регистрация ТУК.
  Очакваме ви!