04 юли

Голямата стъпка на Георги Чипов: преходът от изобретател към предприемач »

Радваме се да ви запознаем с Георги Чипов, изобретател, предприемач и възпитаник на магистърската програма по Иновации, предприемачество и финанси.

18 юни

Голямата стъпка на Mартина Божанска: от най-ниското стъпало до изминаване пътя нагоре »

Магистратурата ме научи да си “отварям очите” – да анализирам средата, да търся възможности и точки на напрежение.

17 юни

Голямата стъпка на Владислав Драмалиев: Липсата на опасение от неуспех »

Владислав Драмалиев, който в момента е маркетинг анализатор в една от най-успешните български компании в сферата на разработка на 3D софтуер – Chaos Group.

13 юни

Голямата стъпка на Вилиана Бакалова: “Насока и увереност, че идеите ми имат потенциал” »

В рубриката „Моята голяма стъпка“ споделяме вдъхновяващите истории на възпитаници и студенти на Магистърска програма по иновации, предприемачество и финанси – съвместен продукт на ВУЗФ и The Business Institute.

05 юни

Голямата стъпка на Яница Маринова: непознати хоризонти с нещо неочаквано »

В рубриката „Моята голяма стъпка“ споделяме вдъхновяващите истории на възпитаници и студенти на Магистърска програма по иновации, предприемачество и финанси – съвместен продукт на ВУЗФ и The Business Institute.

05 юни

Голямата стъпка на Вичо: iGreet, добавена реалност и Draper University »

Срещаме се с Вичо Димитров, основател на iGreet – първата в света компания за поздравителни картички с добавена реалност.

04 юни

Голямата стъпка на Биляна Петрова: Никога не знаеш достатъчно, но чашата е наполовина пълна »

В рубриката „Моята голяма стъпка“ споделяме вдъхновяващите истории на възпитаници и студенти на Магистърска програма по иновации, предприемачество и финанси – съвместен продукт на ВУЗФ и The Business Institute.

04 юни

В света на Полина Билоконна – PolinaSofia »

Срещаме ви с нашата любима Полина Билоконна, възпитаник на Магистърска програма по Иновации, предприемачество и финанси и както тя самата се представя лайфстайл блогър в www.polinasofia.com, ПР, полиглот и преводач, астролог, приятелка, дъщеря и просто човек, обичащ живота.

04 юни

Голямата стъпка на Стефан Томов: Не трябва да забравяме целите си »

В рубриката „Моята голяма стъпка“ споделяме вдъхновяващите истории на възпитаници и студенти на Магистърска програма по иновации, предприемачество и финанси – съвместен продукт на ВУЗФ и The Business Institute.

04 юни

Голямата стъпка на Диляна Здравчева: От корпоративна кариера към предприемачество »

В рубриката „Моята голяма стъпка“ споделяме вдъхновяващите истории на възпитаници и студенти на Магистърска програма по иновации, предприемачество и финанси.