05 ноем.

Стефани Димитрова – “Магистратурата ме въведе в един напълно нов за мен свят, който дотогава ми беше много интересен, но и също толкова непознат” »

Със сигурност практическият опит е незаменим, но без правилната теоретична основа, грешките и провалите си остават грешки и провали, вместо да се превърнат в уроци.

04 ноем.

Валентин Димитров – “Не всяко нещо, което ни се поиска да осъществим ни се полага и трябва да преценяваме добре в какво влагаме енергията си” »

Вярва, че всеки от нас има отговорност да се грижи и да предава опита си на следващото поколение и само така можем да се надяваме за едно по-добро бъдеще.

03 ноем.

Вилияна Алексиева – “Научих се мисля доста по-структурирано, да дефинирам добре целите си и да се фокусирам върху тях” »

Зад всеки успех стоят доста усилия – това бих казала, че е първостепенен фактор за успеха за мен.

02 ноем.

Петър Гогев – “Магистратурата структурира знанията ми развиване на бизнес и ги надгради” »

За да си предприемач трябва да действаш, да си на терена и една загрявка учене ще спомогне успеха.

01 ноем.

Калина Иванова – “Най-голямата ми стъпка в тази магистратура е промяна на мисленето” »

Магистратурата е да подреди, систематизира и надгради сериозно познанията ми. Даде ми стабилни теоретични и практични знания в области, в които не подозирах, че има толкова много какво да се научи.

10 юли

Голямата стъпка на Диляна Здравчева: От корпоративна кариера към предприемачество »

В рубриката „Моята голяма стъпка“ споделяме вдъхновяващите истории на възпитаници и студенти на Магистърска програма по иновации, предприемачество и финанси.

04 юли

В света на Полина Билоконна – PolinaSofia »

Срещаме ви с нашата любима Полина Билоконна, възпитаник на Магистърска програма по Иновации, предприемачество и финанси и както тя самата се представя лайфстайл блогър в www.polinasofia.com, ПР, полиглот и преводач, астролог, приятелка, дъщеря и просто човек, обичащ живота.

18 юни

Голямата стъпка на Mартина Божанска: от най-ниското стъпало до изминаване пътя нагоре »

Магистратурата ме научи да си “отварям очите” – да анализирам средата, да търся възможности и точки на напрежение.

17 юни

Голямата стъпка на Владислав Драмалиев: Липсата на опасение от неуспех »

Владислав Драмалиев, който в момента е маркетинг анализатор в една от най-успешните български компании в сферата на разработка на 3D софтуер – Chaos Group.

16 юни

Голямата стъпка на Стефан Томов: Не трябва да забравяме целите си »

В рубриката „Моята голяма стъпка“ споделяме вдъхновяващите истории на възпитаници и студенти на Магистърска програма по Бизнес иновации и предприемачество – съвместен продукт на ВУЗФ и The Business Institute.